top of page

B i o 

Des de ben petit he estat envoltat de música, començant els estudis de piano als 6 anys. Posteriorment m'he format també en guitarra i en baix.
 
Estic titulat com a Professor de Piano pel Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona i titulat com a Tècnic en Musicoteràpia. Sóc llicenciat en Història i Ciències de la Música i llicenciat en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. 
 
He tocat en grups i formacions de diversos estils, tant com a pianista, baixista o guitarrista: des de clàssica, jazz, rock, pop, trip-hop...i paral.lelament sempre he portat una carrera en solitari composant i interpretant els meus temes per a piano.
 
També toco amb la cantant i psicòloga Paola Graziano, en el projecte de piano i veu "Sigmund's Mirror". El 2012 editem el disc "Mupsichology", format per 12 temes densos i foscos. El títol "Mupsichology" està ple d'intencionalitat, i dóna pistes de les nostres 2 grans passions: música i psicologia. 
 
Al desembre de 2013 s'edita el meu disc de composicions pròpies per a piano,  "16 peces per a piano". 
 
Al novembre de 2014 es publica "Solos de piano para poema triste" amb Skat editores. Poesia i música. Suposa la meva primera incursió musical en el món editorial, composant 17 solos de piano específicament per aquesta obra.
El 2017 s'edita el meu treball, "El faro" (Edicions Salòria). 18 composicions pròpies inspirades en 18 microrelats de l'escriptor Salvador Robles Miras. Aquest mateix any 2017, amb la discogràfica Picap s'edita "Batecs al piano", 15 versions per a piano de 15 cançons catalanes d'autors com Sisa, Serrat, Lluís Llach, Raimon...
El març de 2018 publico amb la discogràfica Picap el disc "15 pianos y un sueño". 16 grans temes del pop/rock en espanyol, d'artistes com Sabina, Aute, Manolo Tena, Coque Malla, Manolo García, Antonio Vega, Loquillo...versionats al piano per un servidor.
El 2018 també es publica a les principals plataformes digitals el disc "Symbiosis", fruit del projecte Grand Terrace amb el productor musical Sergi Pérez Berk. Música instrumental chill out (versions de grans temes) on col.laboro al piano.
El 2019 es publica a les principals plataformes digitals "Aurora", 13 composicions pròpies per a piano.
Sóc el compositor de l'himne dels Bombers de la Generalitat de Catalunya.
 
Sóc membre de l'Associació de Compositors Neotonals.
 
 
-------------------------------------------------------------------------
 
 
Desde pequeño he estado ligado a la música, especialmente al piano.  

Estoy titulado como Profesor de Piano por el Conservatorio Superior de Música del Liceo de Barcelona y titulado como Técnico en Musicoterapia. Estoy licenciado en Musicología y licenciado en Psicología por la Universidad Autónoma de Barcelona. 
He tocado en grupos y formaciones de diversos estilos, tanto como pianista,  bajista o guitarrista: desde clásica, jazz, rock, pop, trip hop...y paralelamente compongo temas para piano solo.
 
En diciembre de 2013 se edita mi  disco de composiciones propias para piano "16 peces per a piano". 

Paralelamente trabajo con la cantante y psicóloga Paola Graziano en el proyecto de piano y voz Sigmund's Mirror, habiendo editado el disco "Mupsichology".
 
En noviembre de 2014 se publica "Solos de piano para poema triste" de la mano de Skat editores. Compongo 17 solos de piano creados específicamente para esta obra.
En enero de 2017 se publica mi trabajo, "El faro". 18 composiciones propias inspiradas en 18 microrrelatos del escritor Salvador Robles Miras. Este mismo año 2017 se publica, con Picap, el disco "Batecs al piano", que contiene 15 versiones para piano de 15 canciones imprescindibles de la música catalana, de autores como Serrat, Sisa, Lluís Llach, Raimon...
En marzo de 2018 publico con la discográfica Picap el disco digital "15 pianos y un sueño". 16 grandes temas de artistas del pop/rock español (Sabina, Aute, Manolo Tena, Coque Malla, Loquillo, Antonio Vega...) versionados al piano por un servidor.
El 2018 también se publica en las principales plataformas digitales el disco "Symbiosis", fruto del proyecto Grand Terrace. Música instrumental chill out (versiones de grandes temas) donde colaboro grabando los pianos.
El 2019 publico en las principales plataformas digitales "Aurora", 13 composiciones propias para piano.
Soy el compositor del himno de los Bomberos de la Generalitat de Catalunya.
 
Soy miembro de la Asociación de Compositores Neotonales.
bottom of page